torstai 14. huhtikuuta 2011

Hälläväliä

Valokuvatorstain haasteena on hälläväliä. Aihe kosketti sen verran, että ajattelin pitkästä aikaa osallistua. Minusta kuva vastaa haasteeseen, mutta yhteys on pelkästään tunnepohjainen. Lieneekö taitelijalla maalia roiskahtanut väärään paikkaan?

Hälläväliä

11 kommenttia:

Lepis kirjoitti...

Kuva on todella koskettava. Toki kyseessä taitaa olla taideteoksen syntymäprosessi, mutta sen monitahoisuus pysäyttää. Niin paljon, niin turhaan sotkuja ympäristössä. Näinä päivinä niitä paljastuu, muodossa jos toisessa, runsain määrin.

SusuPetal kirjoitti...

Ristiriitaisia ajatuksia. On graffitteja, joita rakastan, sitten tageja, joista en pidä.
Toisaalta, tuo kulttuuri on minulle vierasta, nuorille se kertoo paljon enemmän.

Huvitus kirjoitti...

Tämä kuva herättää minussakin monenlaisia ajatuksia varsinkin kun nimenä on hälläväliä. Kuvassa ei kuitenkaan näytä olevan hälläväliä-asennetta, mutta aika usein se liitetään nuorisoon...

arleena kirjoitti...

Pojat osaavat maalata ihan mukavan näköistä jälkeä. Pitäisi olla oikea luvallinen paikka tälle taiteelle
Hälläväliä paikka ei toimi

Jarno kirjoitti...

Asialle on hyvin vähän tehtävissä ja luvalliset paikat eivät ongelmaa ratkaise. Tuossa kyseisessä nuorisokulttuurin alahaarassa juuri se luvattomuus, kapinahenkisyys ja kiinnijäämisen mahdollisuus tekee siitä kiinnostavan ;)

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Tämähän voi olla ihan luvallinen projekti.. kilteiltä pojilta nuo näyttävät eikä graffittikaan ole huono. Usein kuitenkin suihkepulloilla maalaillaan sinne tänne hällä väliä -meiningillä, se on inhottava asia.

pappilan mummo kirjoitti...

Nuorilla ei ole useinkaan paikkoja, missä oleilla - toisaalta tekee mieli kokeilla kaikenlaista - erilaista mitä me nuorina...
meillä maalla oli turvallinen ympäristö - kaukana kaikesta

Kari kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista. Tässä on toki kysymys täysin luvallisesta graffitin luomisesta. Haasteen kannalta mielsin tärkeäksi taiteilijan ja häntä seuraavien ilmeet.

hpy kirjoitti...

Yleensa en pida noista seinille maalatuista tauluista, mutta kun niita nakee esimerkiksi rakennustoita ymparoivissa valiaikaisissa "seinissa" ne voivat olla iloisia. Ja ovathan jotkut tekijat saavuttaneet ihan taiteilijan maineen. Kaikkienhan ei ole pakko pitaa kaikesta, joten mina saan ihailla taidemuotoja jotka taas eivat kiinnosta muita. Niin kai se on jokaiselle. Ja myos painvastoin. Joten halla valia.

tetra kirjoitti...

Luvalliselta näyttää koska maakin on suojattu, mut ihmeen samanlaisia ne kaik on. siis maalaukset.

Liisa kirjoitti...

Luvalliset ovat yleensä kauniimpia, kun on ollut aikaa tehdä työ kunnolla.