sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Lay Down

Strawbs -yhtyeen levy päätyi heräteostoksena vinyylihyllyyn joskus 80-luvun alussa. Vuodelta 1972 oleva Lay Down lienee bändin ensimmäinen hitti. Suurin hitti Strawbsilla on 1973 julkaistu Part Of the Union. Ainakin Wikipedian mukaan bändi olisi edelleen elossa.

Muita laskiaissunnuntain klassikoita on täällä.

7 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Part of the Union kuulosti tutulta. Näissä kahdessa kappaleessa on selvästi eri solistit, pidin Lay Downin laulajan äänestä paljon enemmän, hieman garybrookermainen sävy.

SusuPetal kirjoitti...

Jotenkin hämärästi tutun kuuloinen.

Upeat vaatteet bändin jäsenillä.

Tuima kirjoitti...

Tai ehkä laulaja on sama kummassakin, mutta ääni kuulostaa erilaiselta...

Ari kirjoitti...

Muistan tämän biisin, 70 luvun lista musaa

Anonyymi kirjoitti...

Kuten suspetal sanoi, komeat on releet kavereilla lavalla. Ja nuo vanhat Top Of The Pops -tallenteet ovat kyllä aina jotenkin yhtä hilpeän-hellyttävää katseltavaa. Spiikkaajan tukka oli tuossa aivan mieletön. :D

Anteeksi jos huomiot keskittyivät nyt ulkomusiikilliseen antiin. Bändi oli minulle tällä kertaa ihan outo ryhmä, samoin biisit. En oikein saanut musasta kiinni.

Viides rooli kirjoitti...

Ai niin, minullakin oli muinoin farkkuhaalari... :)

Tuiman tavoin tunnistan Part of the Union -biisin, sitä rallatettiin aikanaan useastikin. Sen sijaan Lay Down on oudompi, joskin senkin väitän kuulleeni joskus.

Uuvana sen sanoikin: ekan videon juontajan kuontalo oli vertaansa vailla! Samanlainen pehko kuin vierellä seisseen kaunottaren turkishattu. Huh niitä aikoja.

Tommi kirjoitti...

Hauskaa tuntuu äijillä olevan. Sellaista kekkalointia. Muistuttaa etäisesti Lindisfarnen joitain meininkejä, joskin nyt mennään hivenen isommalla, paikoin kovin "uskaliaalla" särökitaralla. Lavafiilis pelastaa tämän rallatuksen.