lauantai 19. helmikuuta 2011

Kirjojen viettelys


Vanhat paheet nousivat pinnalle ja jäin alkuvuonna jumiin vanhanaikaisiin paperikirjoihin. Pari kuukautta on mennyt virtuaalimaailman ulkopuolella ja valokuviakin olet napsinut vain satunnaisesti. En ymmärrä miten niin pääsi käymään, mutta mukavaa on ollut. Nyt on alussa Antti Tuurin Muukalaiset. Pitää kuitenkin yrittää jatkossa muistaa, että elämää on kirjallisuuden ulkopuolellakin ja minulla velvollisuuteni omia ja muiden blogeja kohtaan sekä että netissäkin voi olla ihan yhtä hauskaa kuin niin sanotussa tosielämässä.

5 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Olet viettänyt laatuaikaa!

Kaipaan kirjoja, en ole muutamaan vuoteen pystynyt lukemaan kokonaista kirjaa, en edes puolikasta.
Vaan ehkä sen aika tulee joskus.

Kiva kuulla sinusta!

Kari kirjoitti...

Olet Susu kuitenkin kirjoittanut muutaman kirjan, jotka itsekin olen lukenut. Mitäpä sitä silloin muiden tekstejä lukemaan :)

Kutuharju kirjoitti...

Sama mulle tuli mieleen Susun kommentista: ei voi lukea kirjoja jos kirjoittaa niitä. Eikä voi lukea kirjoja jos kaiket illat vain bloggaa, joten on pakko osata pysyä poissakin. Lukupaussit tekevät tosi hyvää, laajentavat tajuntaa taas eri tavalla. Olisi kiva kuulla arvioita lukemastasi!

Anonyymi kirjoitti...

Samoja oireita. Nautinnollista!

Kari kirjoitti...

Kutuharju: Voisin kirja-arvioita kirjoitellakin, mutta siinä itsekritiikki tulee liikaa vastaan. Se ei ole minun lajini sen paremmin kuin kirjojen kirjoittaminen. Luen kyllä sujuvasti.

lepis: Joku virus liikkeellä?