sunnuntai 17. lokakuuta 2010

A Moment of Madness

Soneran laajakaista alkoi toimia, mikä tuntui vähän siltä kuin tämän biisin nimi. Joko Soneran asentajat tekevät töitä viikonloppuisin tai sitten joku ihme oli tapahtunut. Laulu on lahjakkaan georgialaissyntyisen Katie Meluan uusimmalta levyltä, joten ei ihan klassikko. Laulajatarkin on vielä alle 30-kymppinen. Biisi kuulostaa tutulta, mutta on merkitty Meluan ja Chambersin nimiin. Niin hyvä biisi kuitenkin, että soitan sen Vivaldin sijasta, kun kerran pääsen taas tauon jälkeen osallistumaan sunnuntain klassikoihin. Lisää tämän sunnuntain klassikoita on täällä.


6 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Hahhah, kun näin tuon otsikon A Moment Of Madness luulin sinun kirjoittavan jotain uudesta kirjastani, sillä muistin sinun sanoneen, että sunnuntaiklassikko ei tule kiitos Someran :)

Jotain tuttua tässä oli, mutta miellyttävä kuuntelukokemus.

Timo kirjoitti...

Mukava kappale, näytti vain että suun liikkeet oli likalla johonkin muuhun kappaleeseen - varsinkin lopussa.

Onnea verkon palautumisesta!

Viides rooli kirjoitti...

Neiti Taiteilija eli kummipoikani pikkusisko tutustutti minut aikanaan Meluan musiikkiin, ja kovasti tykkään. Olen kuullut tältä uusimmalta albumilta vain muutaman biisin, mutta edellisestä, Pictures-albumista, pidän kovasti. Lahjakas mimmi, vaikka heitätkin nyt ilmaan epäilyn kopioinnista...

Viides rooli kirjoitti...

Piti vielä toivottaa tervetuloa takaisin verkkoon. Toivottavasti Sonera pelittää jatkossakin. Näistä yhteyksistä kun ei koskaan voi olla varma.

Kari kirjoitti...

Kiitoksia. Pari päivää meni taas muissa kuvioissa, mutta taitaa olla taas iltaisin aikaa käyttää vasta avautunutta nettiä :)

lepis kirjoitti...

Värisevää melua! On tässä ehdottomasti jotain tuttua, mutta mitä...

Kaunis on biisi ja se melukin.