torstai 5. elokuuta 2010

Pari kuvaa Prahasta

28 heinä 2010_8364


28 heinä 2010_8376


29 heinä 2010_8354


31 heinä 2010_8292


28 heinä 2010_8402


01 elo 2010_8272

9 kommenttia:

hpy kirjoitti...

Ikkunanpesija on hyva, yksinkertainen kuva. Ainakin minusta.

(Googlen kaantaja kaantaa huonosti, kappelia ei tuhottu vallankumouksen aikana koska se oli merenkulkijoille hyodyllinen...)

Kari kirjoitti...

Kuvastin tuon ikkunanpesijän Kunderan Tomas mielessäni ;)

Jarno kirjoitti...

Pari viimeistä tuo mieleen painajaiset :P

Kari kirjoitti...

Edellinen on Kafkan romaaniin liittyvästä kapakasta ja jälkimmäinen kommunismin uhrien muistomerkki, jotain painajaismaista niissä pitää ollakin ;)

Kari kirjoitti...

Ajatukset sekaantuivat. Ei tietenkään Kafkan vaan Jaroslav Hašekin romaaniin ko. kapakka liittyy.

SusuPetal kirjoitti...

Praha on kaunis kaupunki, synkkää historiaa ja upeaa taidetta rinnatusten. Hiukan epätodellinen, ehkä juuri painajaismainen fiilis itselläni oli, kun siellä aikanani kävelin.
No, muutama U Flekun tumma olut kevensi mielialaa kummasti :)

Elegia kirjoitti...

Praha on kyllä kenties kiinnostavin Euroopan kaupunki, jossa olen käynyt. En koskaan kyllästy katselemaan kuvia siitä (toisten kuvia, sillä omani ovat ajalta filmikamera ja kuvat ovat jossain ties missä).

Kari kirjoitti...

Susu: On Prahassa toki synkän ohella iloistakin historiaa. Siihenkin sopii U Flekun tumma olut, josta vaimo ei kuitenkaan jostain syystä pitänyt.

Elegia: Praha on tosiaan kiinnostava kaupunki. Jo pelkästään sen takia, että se on ainoa Keski-Euroopan pääkaupunki, jota ei maailmansodan pommituksissa tuhottu. Ne kuvat kannattaa kaivaa esille. Kaupunki muuttuu nyt niin nopeasti, että kontrasti on melkoinen.

Timo kirjoitti...

Näyttipä tutuilta kuvien tyyli, vaikkei taidettu itse noita kohteita nähdä. Harmittavasti jäi vähälle omien Prahan kuvien julkaisu - kiinnostavaa seurata mitä sulta on tulossa.