sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sunnuntaina sataa aina

Tapio Rautavaaran säveltämä ja Helena Eevan loistavasti sanoittama Sunnuntaina sataa aina passaa kai Sunnuntaiklassikoksi. Tässä Jenni Vartiaisen tulkintana.

Muita sunnuntaimasennusta potevia on täällä.


8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ihanat sanat! Enpä ollut kuullut tätä ennen.
Vähän samaa fiilistä kuin unkarilaisessa klassikossa Surullinen sunnuntai.

Ihanaa angstia!

Vaiheinen kirjoitti...

Komea kappalehan tämä on. Enpä tästä ole tällaista nuoren naisen versiota kuullutkaan... hmm...

Viides rooli kirjoitti...

Hieno kappale ja sopivan tumma tulkinta. Olenkohan koskaan kuullut sitä aiemmin? Tuskin. Sanat tosin menivät vähän sivuraiteelle täällä etelässä, sillä aurinko on porottanut pääosan päivästä (Porvoossa). :)

Halo Efekti kirjoitti...

Tuttu piisi, mutta tätä Jennin vetoa en kyllä ollut kuullut. Sehän meni oikein hienosti yhdistäen luonto- ja klubitunnelmaa. Täytyypä laittaa Jenni seurantaan, hyvä-ääninen tyttö.

Kari kirjoitti...

SusuPetal: Tämä on ihana varsinkin sanoiltaan. Helena Eeva on suuria suomalaisia sanoittajia, joita ei juuri tunneta.

Vaiheinen: Toki tämä on parhaimmillaan karskin miehen esityksenä, Rautavaara tai Alanko, mutta Jenni vetää tämän kyllä minusta hienosti tummalla äänellään.

Viides rooli: Kummallista ettet sinä tai edes Susu tätä tunne ennestään. Minusta tämä on hyvin perinteinen suomalainen klassikko?

Halo: Ehdottomasti Jenni kannattaa panna seurantaan. Komea, persoonallinen ääni ja hyvännäköinen, kuvittelisi siitä uran urkenevan.

Tuima kirjoitti...

Ei huono ollenkaan. Mutta jotenkin Rautavaaran sävykästä ääntä tähän kaipaa. Ismo Alankohan näyttää tämän myös versioineen.

Kari kirjoitti...

Tuima: Alangon tulkinta lienee melkein tunnetumpi kuin Rautavaaran. Molemmat ovat hyviä, mutta kyllä tämän Jenninkin ääni kappaleeseen passaa.

timbut kirjoitti...

Ei olla kuultu kipaletta aiemmin eikä edes Jenniä. Mutta kovasti miellyttää. Kiitos!