sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kristiina

Sunnuntain klassikkona Maija Vilkkumaan kappale Kristiina. Maija Vilkkumaa on loistava nuoremman polven rokkari, joka on lyriikassa ja sävelmissä onnistunut jatkamaan siitä, mihin juicet ja hectorit Suomirock -buumissa päätyivät.

Muut sunnuntaiklassikot ovat täällä.

10 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Panit sitten Maijan vilkkumaan, vaikka et ookkaa polliisi :)
Kiva Kristiina!

lepis kirjoitti...

No Maija on ehkis niitä nykypolven kotimaisia, joita jaksaa kuunnella. Radiosta. Maijassa on mukavaa karismaa jo noin nuorella iällä.

Viides rooli kirjoitti...

Vilkkumaan energisyyttä on pakko ihailla. Mitä tulee sanoituksiin, hän hallitsee ironian ja satiirin, joskaan en ole ihan varma, menevätkö ne aina kuulijoille perille. Ymmärränkö itsekään kaikkia Maijan sanoituksia, hmmm.... Mutta siitä viis, Vilkkumaa on hieno lahja suomalaiselle musiikille ja lyriikalle.

Pisara kirjoitti...

Maijaa on tullut radiosta kuultua ja sanoitukset ovat kyllä vahvoja.

SusuPetal kirjoitti...

Vilkkumaa taitaa olla ainoita suomalaisia artisteja, joiden koko tuotannon olen hankkinut eli olen ihan hulluna ja heikkona Maijaan. Sanoitukset ovat raadollisuudessaan sopivia minulle.

Hirlii kirjoitti...

En ole juurikaan Vilkkumaata kuunnellut sillätavoin todenteolla, radiosta tietenkin kun korviin on tullut.

Ehkäpä pitäisi enempi ottaa kuunteluun.

Tuima kirjoitti...

Minä kuulun niihin, jotka arvostavat Vilkkumaan ammattitaitoa sivusta viileästi. Hänen musiikkinsa ei muutamaan kappaletta lukuunottamatta innosta minua.

Piiska kirjoitti...

Heippa Kari, laitoin sen sunnuntaiklassikkoni videonkin nyt sitten näkyviin, löytyy suoraan linkistä, jos yhä haluat sen nähdä... Ja jos valintani tausta oli vaikuttava niin kyllä on kappaleen videokin.

Maija Vilkkumaasta pidän ja en pidä. Luultavasti se on enemmänkin sellaista tietyn mielentilan musiikkia... Joissakin kappaleissa Maijan ääni on niin ääärimmilleen viety että sitä oikeastaan vain odottaa koska se "katkeaa". Mutta hyviäkin kappaleita Maijalla toki on, tämä Kristiinakin on ihan ok :) Maijan musiikissa sanoitukset ovat kyllä useimmiten parasta antia, ja juurikin tuo energia jonka joku jo mainitsikin.

Vaiheinen kirjoitti...

Maijahan on vauhdissa. Suomalaisten naisartistien selvää eliittiä. Ja biisi toimii hienosti.

timbuktulaiset naama rutussa kirjoitti...

Joo ei!