sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Ei selviä

Jope Ruonansuu on suomalaisen kevyen musiikin ohittamattomia ilmiötä. Sunnuntaiklassikkona Jopen tulkinta Juicen biisistä "Ei elämästä selviä hengissä". Lisää klassikoita on täällä.


8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Tämä on parempi kuin Juice. Ehdottomasti.
Ruonansuu osaa nauraa itselleen, sitä Juice ei koskaan osannut.

Timo kirjoitti...

Mainio zipale, en ollut tota edes kuullut ja videokin hyvä. :-)

Kari kirjoitti...

Susu: Juice oli todella ristiriitainen. Biisit pelkkää huumoria ja kuitenkin mies oli yksi huumorintajuttomimmista muusikoista aikanaan. Minustakin tämä on parempi kuin Juicen biisi, mutta ilman Juicea tätä ei olisi olemassa.

Timo: Minusta video oli todella hauska :)

Halo Aiko Efekti kirjoitti...

Jope on tosiaan ilmiö. Täytyy tosiaan nostaa hänelle hattua taitavuudesta aliarvostetussa genressä.

Verbaaliakrobaatti ja muusikko. Omia suosikkeja on Sakari Kuosmasen Pienestä sydämestä väännetty Pieni Hiace. Kiteyttää muutamaan tahtiin koko elämäntavan, kuten tässä valitsemassasikin tzipaleessa.

Tuima kirjoitti...

Oih, vakuuttava bändi :) Hauska kappale, heräytti kyllä naurut. Kyllähän Jope-Juicea voisi kuunneel sopina määrinä enemmänkin.

juanita kirjoitti...

tämän jälkeen sopikin hyvin lopettaa klassikoiden kuuntelu tältä illalta :D

Hane kirjoitti...

No voi hyvät hyssykät ;o) Mun nauruhermojani ei tää Ruonansuu pysty kyllä liikuttamaan sitten yhtään...ei vois typerämpää äijää olla...vaihdan telkkarikanavaakin aina kun äijä ilmestyy ruutuun !IMHO ;o) Tulipahan sanottua...;o)

lepis kirjoitti...

Tästä en sitten taas osaa innostua lainkaan... Huh huh! Juice oli parempi. Tämä Jope huumori on sitä lajia, johon en ole koskaan perehtynyt. Ja taidan jättää suosiolla perehtymättä.