sunnuntai 9. elokuuta 2009

Muurari

Jatkan viime viikon rakkauden päättymisen tuskitteluteemaa sunnuntaiklassikollani. Tämä on kuitenkin Rakkauden hautaa hilpeämmällä otteella tehty biisi, jota jo lapsena sain kuunnella kotona olleesta Asa-pöytäradiosta.

Lisää klassikoita on täällä.


10 kommenttia:

Vaiheinen kirjoitti...

:-) Oh. Näistä biiseistä tulee elävänä mieleen aikansa kotimaiset elokuvat ja tukkilaisromantiikka. Mustavalkoinen televisio ja lauantain elokuvat.

Viides rooli kirjoitti...

Oi, Kipparikvartetti kuuluu saumattomasti myös minun lapsuuteeni. Hauva ikkunalla soi ainakin ziljoona kertaa levysoittimella. :-D Hyvälle tuulelle tulin tästäkin!

Tuima kirjoitti...

Kipparikvartetti on munkin suosikkejani - ja mustavalkoiset lauantain kotimaiset elokuvat kuuluivat minunkin lapsuuteeni. Tämä on hieno kappale ja on aina ilo kuunnella osaavia laulajia.

SusuPetal kirjoitti...

Hyllystä löytyy Kipparikvartettia ja Kauko Käyhköä -kuuluvat suomalaiseen sielunmaisemaan niin kuin auringonlasku järvellä.

juanita kirjoitti...

kylläpä alkoi humpattamaan tätä kuunnellessa :)

Oopee kirjoitti...

Komea nostalgia-pläjäys! Todistaa, että huumorikaan ei vanhene, kun se on tehty hyvällä tyylitajulla ja lämminhenkisellä otteella.

Timo kirjoitti...

Jotain näitten leffaakin hämärästi muistan, mutta kappale on tosiaan klassikko!

Hane kirjoitti...

Tää on kyllä tämän sunnuntain parasta antia !!! Nuo pojat nyt ovat yksinkertaisesti niin mainioita !

Tommi kirjoitti...

Kaikki, mikä liittyy kotimaiseen 50-luvun elokuvaan, ei ole hyvää mutta on kiinnostavaa. Siksi myös Ville Salmisen ohjaama Kipparikvartetti-elokuva ja tämä laulu. Kymmenen pistettä. Kumartava kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Mä rakastan tätä kipaletta! Klassikkojen klassikko. Kaikki me varmasti osataan sanat ulkoa ja aina kesän tullen sitä hoilataa. Silti se vain sykähdyttää aina kun sen kuulee. Hyvä kun nostit esille nuorempien sukupolvien tutustumista varten.