sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Too Much Alcohol

Rory Gallagher on legendaarinen irlantilainen blueskitaristi. Hänen biiseistään itse addiktoiduin aikanaan eniten Moonchildiin ja Calling Cardiin, mutta niistä ei juutuupissa ollut kunnollisia videoita. Tässä varsin herkullinen mies ja kitara -blues, jonka nimi samalla kertoo syyn Roryn kovin varhaiseen poismenoon.

6 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Kylläpä tänä sunnuntaina on hurjan hyviä ja innostavia klassikkovalintoja! Gallagherin toki tiedän, mutta olen kuunnellut häntä hyvin vähän. Tämän valintasi myöstä ihmettelen miksi ihmeessä. Suosittele nyt jotain must-levyä, sellaista jossa on enemmänkin tämän kaltaista bluesia! Kiitos tästä!

Sooloilija kirjoitti...

Miehen nimi on tuttu, mutta en ole ehkä koskaan kuullut hänen soittavan. Tässä oli miellyttävää, että kuuli hänen puhuvankin.
Maanläheistä meininkiä.
Hänkö kuoli nuorena, en ole tiennyt, kun en tiedä paljonkaan tästä ihmisestä..

katriina kirjoitti...

Tämä on ihana kappale, kiitos muistutuksesta! Oma ehdoton suosikkini Gallagherin tuotannossa on Million Miles Away, se saa sydämeni kääntymään nurin.

Itselläni on vinyylinä Irish Tour -74 -tupla. Pääsin myös Gallagherin konserttiin Zoofingenissä Sveitsissä -75. Silloin sai nauttia Keski-Euroopan kadehdittavasta tarjonnasta. Eikä nuorena ollut mikään konsti lähteä pitkän työpäivän jälkeen matkustamaan konserttiin ja tulla yöllä kotiin ja melkein suoraan töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä soitti hyvin bluesia! Sitä harva osaa noin hyvin. Minuakin alkoi kiinnostamaan Gallagher, josta en ole ennen kuullutkaan, että missä hän on soitellutkaan.

SusuPetal kirjoitti...

Olin aivan unohtanut Roryn. Höh. Kiitos kun muistutit.

Anonyymi kirjoitti...

Oh jees! Kunnon bluesia! Ah! Rory oli loitava muistutus tuon saaren oivallisista muusikoista!