maanantai 12. tammikuuta 2009

Matkailu

... avartaa, väitetään, mutta kotimaassa matkailu avartaa kuitenkin aika vähän. Sen sijaan se estää bloggaamisen tuleviksi arkipäiviksi, mikä on mielen vähäiseen avartumiseen nähden paljon suurempi vahinko. Samaan bloggaamattomuusputkeen saattaa mennä vielä vierailujentäyteinen tuleva viikonloppukin.

Reissaaminen on joskus mukavaakin, mutta juuri nyt olisi ihan tavallistakin työstressiä tarpeeksi. Mieluiten jäisin tällä kertaa kotiin.

Tilaisuus johon olen menossa, merkitsee kahden ja puolen päivän nököttämistä koulutustilassa. Ei sellainen innosta valoisampanakaan vuodenaikana, mutta silloin pääsee kuitenkin vapaa-ajalla ottamaan muutamia räpsyjä oudosta ympäristöstä. Tammikuussa on työmatkapäivän päätyttyä jo varmasti liian pimeää valokuvaamiseen. Ja iltapäivästä minulla alkaa yleensä selkäkin taas vihoitella, joten lukeminen tuntuu hankalalta ajatukselta. Olen oikeastaan sitä mieltä, että koulutuksia ei pitäisi järjestää tammikuussa.

Kurssimaiseen koulutukseen kuuluisi toki myös istuminen baarissa muiden koulutettavien kanssa. Tutustuminen ja verkostojen rakentaminen. Istun mielelläni oluella, mutta uran nykyvaiheessa suhdeverkostojen rakentelu alkaa jo tuntua vastenmieliseltä. Edes mielenkiintoisten työjuttujen tai alan juorujen setvimisestä olutlasin äärellä en jaksa innostua. Ankeutta vielä lisää se, että olen vuoden alusta pitänyt tupakkalakkoa, jonka suhteen baariympäristössä on aina vaarana päihtymyksen nostattama ylemmyydentunto. Lakon repsahtamista en tähän kurjuuteen enää kaipaisi. Pääsisi edes terassille, mutta niitäkään ei tammikuussa juuri ole auki.

Pitänee sitten ottaa paljon luettavaa mukaan ja kärsiä selkävaivat.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

3 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Mukavaa viikoa sinullekin, kaikesta huolimatta. Saisi nuo selkävaivasi jo helpottaa, höh.

katriina kirjoitti...

Koulutus on kivaa, paitsi joskus. Toivottavasti nyt kuitenkin siedettävää. Selkä siinä kipeytyy istuessa terveeltäkin, harmi.

Kari kirjoitti...

Susu: Kiitti. Kaippa tuo selkä aikanaan helpottaa tai ainakin siihen tottu ;)

katriina: Kolme päivää oli aika rankaa suoritus, mutta jotenkin siitä selvisin.