sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Sunnuntaiklassikko

Kai minulla sitten on oltava blogi, johon voi sunnuntaiklassikkoni postata ja johon laitan muut kuin Ouluun liittyvät kuvat. Tarvittaessa muutakin sälää.

Vakavia Ajatuksia saa jäädä bittihautaansa. Pääasiassa sen vuoksi, että haluan kokeilla Bloggeria. Blogin muotoilua Vuodatuksessa on koskaan oppinut kunnolla hallitsemaan.

SusuPetalille kiitokset nimivinkistä.

------------------------------------------

Coolion biisi Gangsta's Paradise on vasta vähän yli kymmenen vuotta vanha eikä siten ansaitse klassikon mainetta. Mutta kyllä siitä aikanaan sellainen tulee!

Sunnuntaiklassikkoja näyttävät tälle sunnuntaille postanneen ainakin Tuima, Sooloilija, Lepis itse, Vaiheinen, HannaH, hirlii, SusuPetal ja Itkupilli.


17 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Minulle erittäin vieras musiikkilaji, mutta kyllä tämä ihan ammattimiehen tuotokselta kuulostaa.

Onnea uudelle blogille! Toivottavasti selkäsi voi jo paremmin.

Kari kirjoitti...

Itse asiassa minullekin rap-jutut ovat vieraita. Tämän opin tuntemaan elokuvasta, jonka tunnusmusiikki se on ja ihastuin heti.

Kiitti. Selkä tuli Egyptissä paremmaksi, mutta tuntuu taas palaavan entiselleen. Mutta eihän elämistä voi yhden selän takia lopettaa?

Anonyymi kirjoitti...

En ollut eka, mutta viides! Tällei aivan salaa perustettu uusi blogi eikä hiiskaistu mitään!!! Onneksi Tuiman linkin löysin tänne.

Hiphoppia sunnuntai klassikoissa täytyy kyllä kieltämättä hieman pureskella, mutta miksikäs ei. Ja kyllä tästä aivan varmasti tulee klassikko, onhan tämä sieltä parhaasta päästä. Joten ei nyt auta olla rajoittunut :)

Onnea Muualle!

Kari kirjoitti...

Ihan tämä avoimesti perustettu ja Blogilistallekin lisätty ;)

Pitkään mietin biisivalintaa, mutta tämä alkoi soimaan päässä eikä antanut periksi, vaikka yritin väittää, ettei se ole klassikko lainkaan.

Kiitoksia!

SusuPetal kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Onpas sillä hieno nimi :)

Räppi ei ole mitenkään lempimusiikkiani, mutta tästä tykkäsin, löysin siitä melodiankin:)

Kari kirjoitti...

Eikö olekin hieno nimi ;)

Onhan tässä melodia, jonka taitaa olla alun perin säveltänyt Stevie Wonder!

Anonyymi kirjoitti...

Kummallista - joko olen kuullut tämän niin monta kertaa, että muistan tuon kertojakson, vai onko tällekin olemassa vanhempi alkuperäisversio, mikä on nyt rap-sovitettu?

Niin tai näin, on sitä paljon huonompaakin räppiä tehty.

Vaiheinen kirjoitti...

Tosiaan. Tulevaisuuden klassikko. Epäilemättä se on hyvinkin mahdollista. Tuo genre ei ole mullekaan kovinkaan tuttu, mutta tämä nimenomainen biisi (ehkä tuo elokuvan vuoksi) on sellainen, joka tulee mieleen.

Hmm... tuossa videossa on muutamia Michelle Pfeifferin varsin aseistariisuvia pätkiä...

Kari kirjoitti...

Ainakin Wikipedian mukaan tämä on Stevie Wonderin "Pastime Paradise", josta Coolio teki rappibiisin muuttelemalla sanoja ja sovittamalla uhkaavasävyisesti.

Kari kirjoitti...

Kerkisit Vaiheinen väliin. Elokuvan ansiosta tämä varmaan on monille tuttu, vaikkei genreä muuten tuntisikaan. Ainakin niin on minun osaltani ;)

Anonyymi kirjoitti...

mukavaa, räppiä.

hieman vieras musiikinlaji minulle, mutta ei-huono ei-huono. onnea uudelle blogille!

Sooloilija kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Sunnuntaiklassikkoja jo miettimään seuraavillekin sunnuntaille! Ja vaikka muillekin päiville..

Elokuvassahan tämän kuuli ensimmäisen kerran, sopi siihen hyvin. Oma tunnelmansa tässä, klassikko jo vähän , sentään 10 vuotta vanha.

Tuima kirjoitti...

Ei voi. Kunnon tuoli, kunnon sänky, kunnon kengät, lämmintä ylle, hyvä hieroja ja stressi pois. Joo tiedän, hankalaa ja kaikki ehkä jo tehty.

Kari kirjoitti...

On minulla vielä mahdollisuuksia kaikkea tehdä. Jotenkin olen oppinut olemaan välittämättä itsestäni ja se näkyy nyt tässäkin vaivassa.

katriina kirjoitti...

Minä tykkään, hyvä klassikko! Kahden pojan äitinä olen perehtynyt varsin hyvin hiphoppiin, mutta kauan kesti vanhan progeihmisen päästä siihen sisälle. Rap-versiot klassikoista ovat virkistäviä ja monesti parempia kuin alkuperäiset vrt. Kanye Westin Diamonds From Sierra Leone.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea salablogille! ;-) Elippä lisääntyy tämäkin greaderiin, että näen minäkin epyktin kuvia.

Lepiskin salasanaa käyttää, vaikka itsekin teki saman... :-o :-D

Kumma tämä bloggereiden ominaisuus, kun mulla ei oo enää pitkään toi kommentoinnin Nimi/URL-valinta avannut kenttiä johon ne voisi syöttää vaan joudun tolleen ao tavalla käsin allekirjoittamaan.

tv: Timo

Kari kirjoitti...

katriina: Tämä musiikkityyli ei ole helppoa asiaan vihkiytymättömille. Pitää kaivaa tuo Kenya West.

Timo: Kiitti! Se on sellaista niiden mäkkien kanssa ;)